Boris Zeichner 02
Vi tilbyder køb, salg, vurdering, vask, reparation og underlag

Danmarks ældste special forretning for ægte orientalske tæpper

Formand for Selskabet for Orientalsk Tæppekunst
Formand for Brancheforeningen for Orientalske Tæpper

“Ring og hør nærmere på telefon 29 44 35 08

Danmarks ældste tæppeforretning

Erling Wiinstedt etablerede forretningen i København midt under krigen i 1943. Efter 38 år i lokaler i indre København overtog han i 1981 den nuværende forretning på Strandboulevarden i København. Lokalerne her havde før huset en større vinbutik, og der er faktisk stadig gamle dekorationer med henvisninger til vinens glæder i forretningen. Hvad enten det har drejet sig om kelimtæpper, persiske tæpper eller andre vintagetæpper, har vi i alle 74 år solgt de bedste håndlavede kvalitetstæpper med et højt kunstnerisk niveau.

Tæppehandlere i tre generationer

Erling Wiinsteds børn, Jane Wiinstedt og Thomas Wiinstedt blev fra tidlig barndom undervist i tæpper og oplært i tæppehandel af Erling Wiinstedt selv. De lærte alt om vurdering, reparation og ikke mindst tæppernes kulturelle baggrund. Thomas Wiinstedt åbnede siden en tæppeforretning i Hellerup og Jane Wiinstedt fik sit eget tæppeværksted på Østerbro i København. Jane Wiinstedts søn, Boris Zeichner, har altid haft sin gang i alle tre butikker.

I dag kører han sin morfars forretning på Østerbro videre som tæppehandler i tredje generation. Boris Zeichner må i dag betragtes som en af de mest vidende tæppe-eksperter i landet..